Pentru a utiliza acest site web trebuie să confirmați că aveți peste 18 ani. Ai mai mult de 18 ani?
Am peste 18 ani
Sirop & sos
De peste 130 de ani, GiFFarD oferă o abordare inovatoare in producerea lichiorului si siropului GiFFarD oferă ingrediente de cea mai bună calitate și o gamă largă de arome, ceea ce face posibilă crearea de cocktailuri delicioase, într-o interpretare clasică și unică. O linie multicoloră de siropuri cu semnătura fondatorului Emile Giffard gravată pe sticle este un decor spectaculos pentru orice bar. Siropurile sunt proiectate special pentru barmanii profesioniști.
Sirop de zahăr pur cu gust bun de căpșuni. Fără prezervative. Alc. clasă: -Butele disponibile în: 100 cl Origine: Franța Concentrat, colorat și foarte aromat. Gust foarte intens de căpșuni dulci.
Sirop de zahăr pur din extracte din gumă arabă și floare de portocal. Alc. clasă: -Botele disponibile în: 70 cl - 100 cl Origine: Franța Gust caracteristic de gumă și floare de portocal.
Sirop de zahăr preparat din lapte de cocos și protein din lapte. Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust
Gustul tipic de cocos.
Cum se consumă? Se diluiază în apă plată sau minerală. Pentru aromatizarea cafelei, ceaiului, ciocolații fierbți sau laptelui. În milk-shake. În deserturi: ca topping pentru înghețată sau iaurt.
Sirop de zahăr pur din suc de gutui și arome naturale.
Alc. clasa: -Bidoane disponibile în: 1000 ml Origine: Franța
Aspect: culoare topaz galbenă cu reflexe aurii lustruite Miros: fructat și acidulat, foarte proaspăt, îngăduitor, floral aproape capcanic Gust: primul gust acidulat și ca bomboanele de pastă de gutui, notă de mere verzi. Apoi note fierte completate cu note florale; ușor exotic cu note de ananas. Nota finală amintește de vanilie cu o ușoară astringență.
Sirop de zahăr preparat din suc concentrat de pere. Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust Culoare galben deschis. Aromă intensă de pere William Un echilibru între aromele dulci și puțin acidice.
Cum se consumă? Se diluiază în apă plată sau minerală. În cocktailuri, vinuri sau spumante. Combinații delicioase: pară/măr- pară/gin or vodka- pară/ciocolată din cacao- pară/calvados.
Sirop de zahăr creat din suc concentrat de lămâie, arome naturale de portocală și condimente.
Conține extract de scorțișoară, vanilie, Contains extracts of cinnamon, vanilla, cuișoară și nucșoară.
Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust O culoare roșie cu nuanțe cărămizii. Aromă de portocala, condimente dulci și coji de citrice. Un gust puțin acidulat, cu note de lămîie, scorțișoară, vanelie și nucșoară.
Cum se consumă? a se amesteca cu vin (1+8). În cocktailuri, bauturi alcoolice sau băuturi fierbinți.
Sirop de zahăr cu o aromă intensă . Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust O nuanță de roșu lucios ce se transformă intr-un roz abundent odată ce e diluat. Aromă intensă de pepene verde cu note de caramelă. Puțin acidic și cu note proaspete.
Cum se consumă? Se diluiază în apă plată sau minerală. În cocktailuri, lemonade, apă gazată, smoothie. combinații delicioase : pepene verde/vodka- pepene verde /mango sau fructe exotice - pepene verde /citrice. sirop pentru gheață, sorbet sau salată de fructe.
Sirop de bază de limonadă Pregătirea pentru Limonadă. Cu acest sirop faceți limonadă autentică, proaspătă și delicioasă. O bază perfectă ușor de combinat cu alte siropuri Giffard pentru limonade aromate delicioase. Sirop de zahăr pur realizat din suc de lămâie concentrat și aromă naturală de lămâie pentru un gust intens și aciditate fină. Alc. clasă: -Butele disponibile în: 100 cl Origine: Franța Miros intens de lămâie, colorat și ușor tulbure. Arome și aciditate naturală a lămâii, ușor îndulcite.
Sirop de zahăr cu o aromă naturală de cacao. Fără conservanți.
· Volum alc. : - · Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Un cafeniu de ciocolată cu nuanțe de caramelă. O aroma de ciocolată urmată de o nuanță de biscut. Gustul tipic al biscuitului care e intensificat de notele de ciocolată.
Cum se consumă? La băuturi fierbinți (cafea, ceai, lapte…) sau în milkshake. La deserturi : ca topping pentru înghețată sau iaurt La cocktailuri.
Sirop de zahăr cu o aromă naturală de scorțișoară.
· Volum alc. : - · Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Un roșu plăcut. Aroma și gustul celui mai dulce condiment.
Cum se consumă? Aromatizează ceaiul (rece sau cald) și cafeaua. La cocktailuri. La milk-shake:Latte- sirop de scorțișoară – sirop de vanilie Latte- sirop de scorțișoară – sirop de măr verde Latte- sirop de scorțișoară – sirop de banană
Sirop de zahăr cu un gust bun de caramelă puțin sărată și alune. Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust Culoare galben-aurie. Arome de alune caramelizate, unt sărat și caramelă la sfîrșit.
Cum se consumă? La băuturi fierbinți (cafea, lapte, ceai, ciocolată fierbinte). La deserturi : ca topping pentru înghețată sau iaurt. În milkshake. La cocktailuri.
Sirop de zahăr cu un gust bun de caramelă puțin sărată și alune. Fără conservanți.
Volum alc. : -
Disponibil în cantitatea: 100 cl
Origine : Franța
Note de gust Culoare galben-aurie. Arome de alune caramelizate, unt sărat și caramelă la sfîrșit.
Cum se consumă? La băuturi fierbinți (cafea, lapte, ceai, ciocolată fierbinte). La deserturi : ca topping pentru înghețată sau iaurt. În milkshake. La cocktailuri.
Un sirop esențial pentru a dezvolta cocktail-uri Tiki și alte cocktailuri sofisticate. Fabricat în mod tradițional din cuișoare, migdale și suc de lămâie, există la fel de multe rețete Falernum pe cât sunt baruri. Rețeta Falernum a lui Giffard este dorită cât mai aproape de rețeta originală. Alc. clasa: -Bidoane disponibile în: 1000 ml Origine: Franța Aromatic intens, calcaros și zestos. Ultima notă de migdale și grosime ncie în gură.
· Disponibil în cantitatea: 70 cl · Origine : Franța
Note de gust Un verde adînc. Gust ierbos și postgust iodizat Matcha se referă unui tip anumit de ceai verde japonez și înseamnă "ceai verde mărunțit". Ceaiul a fost făcut praf, apoi combinat cu apa fierbinte într-un mod specific.
Cum se consuma? La băuturi reci sau fierbinți (cafea, ceai, lapte…), cocktailuri și deserturi.
· Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Un verde adînc. Gust ierbos și postgust iodizat Matcha se referă unui tip anumit de ceai verde japonez și înseamnă "ceai verde mărunțit". Ceaiul a fost făcut praf, apoi combinat cu apa fierbinte într-un mod specific.
Cum se consuma? La băuturi reci sau fierbinți (cafea, ceai, lapte…), cocktailuri și deserturi.
· Volum alc. : - · Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Giffard Egg White e o soluție inovatoare de a crea cocktailuri cu albuș de ou, aducînd gustul, textura spumei intr-un mod mult mai simplu și sigur.
Cum se consuma? În cocktailuri : Amaretto sour, Whisky sour, Pisco sour.
Sirop obținut din suc concentrat de agave. Fără conservanți.
· Volum alc. : - · Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Un îndulcitor de două ori mai puternic decît trestia de zahăr cu un index glicemic foarte mic. Dulciu, aromatic, cu note fine de miere. O culoare frumoasă a mierii. E un sirop destul de dens și se dizolvă perfect în bauturi fierbinți cît și răcoritoare.
Sirop obținut din suc concentrat de agave. Fără conservanți.
· Volum alc. : - · Disponibil în cantitatea: 100 cl · Origine : Franța
Note de gust Un îndulcitor de două ori mai puternic decît trestia de zahăr cu un index glicemic foarte mic. Dulciu, aromatic, cu note fine de miere. O culoare frumoasă a mierii. E un sirop destul de dens și se dizolvă perfect în bauturi fierbinți cît și răcoritoare.
Despre produs: Derivat din gătirea zahărului, originile fabricării caramelului sunt incerte. Este totuși o aromă, sau o delicatesă, cunoscută în multe forme și asocieri. Siropul Giffard Caramel Flavour îți va permite să te bucuri de delicatețea unui caramel bun în băuturile tale. Băuturi calde, desigur, dar de ce să nu le încerci și ca cocktail?
Sfaturi de degustare: Se diluează cu apă sau apă spumante. În cocktail-uri, mocktail-uri, limonadă, băuturi gazoase, smoothie-uri. Combinații frumoase: floare de soc/bere-floare de soc/merișor.
Culoare: Sirop cu culoarea mierii și pai galben. Aromă: Miros puternic de pastaie de vanilie despicata si zahar vanilat. Gust: Aroma fină a cremei de vanilie de casă.
Culoare: Culoare roșu roz intens. Aromă: Zmeură proaspată cu câteva note de dulceață de zmeură. Gust: Aromă rafinată de zmeură proaspată cu note florale și dulceață.
Culoare: Textura uleioasa, usor tulbure, auriu cetos. Aromă: Mirosul amintește de muguri de coacăze negre, seva și fructe de soc. Gust: Aroma de fructul pasiunii este acidulată și echilibrează dulceața siropului, textura mai uscată la final cu o notă de amărăciune.
Culoare: Sirop colorat dens și ușor tulbure. Aromă: Foarte parfumat, toată aroma acidulată a limei și coaja acestuia. Gust: Gust de lime acidulat cu note de coajă de lime.
Despre produs: Originar din China, piersicul a fost importat din secolul al III-lea î.Hr. în India, Orientul Mijlociu și apoi în Europa. Piersica a fost savurata mai intai in preparate dulci inainte de a fi folosita din ce in ce mai mult pana acum este consumata si ca bautura.
Acest fruct de vară este dulce, suculent și floral și variază de la un soi la altul: piersicul galben are o pulpă intens galben-portocalie, gustul său este amețitor și acidulat. Giffard oferă două siropuri de piersici pentru a aroma creațiile tale cele mai subtile și sofisticate.
Sirop obținut din suc concentrat de agave. Fără conservanți.
Volum alc. : - Disponibil în cantitatea: 100 cl Origine : Franța
Note de gust Gust plăcut de caramelă arsă cu note de unt sărat
Cum se consumă? Perfect pentru băuturi fierbinți (espresso, ciocolată fierbinte, etc…) sau ca topping pentru bauturi reci (milkshake, smoothie, înghețate). La fel poate fi folosit ca topping pentru deserturi sau cocktailuri.
Sirop din aroma naturală de ceai. Conține extracte de cuișoară și scorțișoară. Fără conservanți.
Volum alc. : - Disponibil în cantitatea: 200 cl Origine : Franța
Note de gust Un gust intens de cacao împreuna cu aroma bogata a ciocolatei și un postgust de vanelie.
Cum se consumă? Perfect pentru băuturi fierbinți (espresso, ciocolată fierbinte, etc…) sau ca topping pentru bauturi reci (milkshake, smoothie, înghețate). La fel poate fi folosit ca topping pentru deserturi sau cocktailuri.