Pentru a utiliza acest site web trebuie să confirmați că aveți peste 18 ani. Ai mai mult de 18 ani?
Am peste 18 ani
Liqueur
GIFFARD oferă incrediente de cea mai bună calitate și o gamă largă de arome , ceea ce face posibilă crearea de cocktailuri delicioase , într-o interpretare clasică si unică. Lichiorurile si siropurile sunt proiectate special pentru barmanii profesionisti. BIGALLET, produce lichioruri pe baza de plante si ierburi, specialități autentice din Alpi, precum „Grand Tétras" Génépi Lichiorul, Cimbru și Vervain sau China China ... PIERE FERRAND este fabricat înconsultare cu istoricul cocktailului David Wondrich și bazat pe o rețetă din secolul al XIX-lea, este un tradițional lichior francez - Dry Curaçao
Un miros catifelat cu note de portocale îndulcite, foarte plăcut, e ceea ce vei observa la lichiorul Blue Curacao. Gustul său e unul complex și cremos, dominat de note citrice.
Un miros de fructe foarte intens, însă care oferă multă prospețime.
La gust, aromele evoluează pe parcurs: de la simplul gust al căpșunilor sălbatice până la gustul autentic al marmeladelor și gemurilor de căpșună. Foarte plăcut la sfârșit.
Crème de Banane are o culoarea chihlimbarului. Mirosul său e unul delicat cu note fine și dulci, amintind de fructe coapte. Gustul său de banană e unul dulce și intens.
Un lichior ce se evidențiază printr-o culoare cafenie-aurie. Are un miros intens de vanilie și migdale, cu nuanțe de caise. La gust însă, la început e accentuat de migdale, apoi se manifestă aromele de caramel.
Nuanțele fine de portocală sunt caracteristice acestui lichior auriu.
Aroma sa e una tipică sucului de caise, însoțită de o dulceață desăvârșită.
Gustul se manifestă în câteva etape: note de migdale la început, apoi aroma dulceții caisului răscopt, cu note de condimente dulci într-un final, amintind de o marmeladă de caise caramelizate.
Cherry Brandy e lichiorul a cărui culoare specifică e roșul de rubin. Mirosul său de fructe aromate, cu nuanțe puternice de cireșe îl face cu adevărat unic. Gustul e unul plăcut, proaspăt și aromat, însoțit de o aciditate ce oferă o aromă aparte.
Crème de Cacao (brown) are o culoare cafenie închisă. O aromă foarte puternică de cacao, cu note de vanilie și ciocolată. Gustul e unul intens și cremos de ciocolată.
Crème de Cacao (white) are o aromă de cacao cu nuanțe slabe de cafea însoțite de vanilie și caramel. Foarte dulce și zaharos la gust, cu arome puternice de ciocolată neagră și cafea.
Caracterizat printr-un miros foarte proaspăt și aromat de portocale și suc de lămâie, cu note ușoare de floare de portocal.
Destul de dulce, sporit de o notă de citrice, totuși mai puțin dulce decât 25% alc. vol. Triple Sec Lichior. Parfum dominant și persistent de portocale amare.
Originar din nord-estul Indiei, arborele de mango, Mangifera indica, este înalt (30 până la 40 de metri) și crește în climat tropical. Florile înfloresc după sezonul uscat, dând naștere fructelor care au nevoie de 4 până la 5 luni pentru a se coace complet. Astăzi, mango este cultivat în toate țările tropicale. Sunt cunoscute câteva sute de specii, dar doar câteva sunt comercializate.
Lichiorul de mango de la Giffard are un gust proaspăt și fructat. Aroma de mango verde conturează gustul complex și îți oferă senzația de parcă mănânci un fruct adevărat.
Gustul este completat cu notele dulci ale pulpei de mango coapte cu un post-gust de sulf caracteristic acestui fruct.
La miros puțin amărui, caracteristic fructului. Arome puternice ce amintesc de alte fructe, cum ar fi coacăza neagră și agrișa. La gust e dinamic și plăcut, cu note delicate puțin amărui.
O parte a gamei de lichior „Modern" a lui Giffard și prezentată în sticlă mată serigrafiată și Sour Apple, denumită anterior Manzana Verde (măr verde) este făcută cu suc de mere verde concentrat.
Lichior făcut din infuzie de coajă de lămâie. Culoare galben pal, colorare naturală obținută prin macerarea cojilor, culoarea este foarte apropiată de un suc proaspăt de lămâie. Pe nas, aroma de suc de lămâie și coaja de lămâie. Aromă acidulată de lămâie îmbunătățită de o ușoară amărăciune caracteristică coaja.
Un lichior ce se evidențiază prin culoarea sa de paie.
Mirosul său e un echilibru perfect între nuanțele ghimbirului și a coriandrului, dulceața vaniliei și prospețimea portocalei.
La început, se poate de remarcat un gust blând, apoi însă, condimentele oferă un gust piperat cu ușoare note citrice de ghimbir. Acest lichior reprezintă un contrast enigmatic ale condimentelor, dulceții și intensității alcoolului.
Lichior realizat dintr-un amestec subtil de ananas proaspăt copt sub soarele Caraibelor, întărit de o infuzie de ananas confiat, totul potențat de un rom din Caraibe vechi de 7 ani și mirodenii.
Crearea sortimentului Fernet Branca Menta a fost inspirată de Maria Callas, care savura adesea sortimentul standard cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul îmbogăţit cu mentă a fost produs pentru prima dată în 1960, fiind foarte bine primit de public. În compoziţia sortimentului intră în jur de 30 de condimente şi ierburi aromatice, la care se adaugă cel mai pur ulei esenţial de mentă de pe glob. Fernet Branca Menta conţine doar ingrediente naturale, printre care şofran, flori de soc, scorţişoară, aloe vera, muşeţel, smirnă, rubarbă şi galangal. Lichiorul poate fi consumat sec, ca digestiv, cu gheaţă sau împreună cu bere de ghimbir. Pentru a spori efectul răcoritor, se recomandă savurarea sortimentului foarte rece.
Țara: Italia; Alcool: 28%; Culoare: Maro închis; Arome: Note proaspete şi vibrante de mentă, aşezate pe o bază complexă de ierburi aromatice Gust: Arome predominant mentolate, urmate de note condimentate şi accente uşor amărui de şofran, muşeţel şi rubarbă.
Fernet Branca poate fi savurat sec, cu gheaţă, pe post de aperitiv sau digestiv, poate fi adăugat în cafea sau poate fi folosit ca ingredient într-un cocktail. Primul Fernet Branca din istorie a fost creat în 1845 de Bernandino Branca. Sortimentul din zilele noastre respectă reţeta originală, a cărei formulă o cunosc doar două persoane: preşedintele companiei şi responsabilul cu supravegherea profilului aromatic în timpul procesul de producţie. Gustul amar specific este dat de cele 27 de ierburi aromatice care intră în compoziţia sortimentului, printre care flori de iris, smirnă, aloe vera din Africa de Sud, rubarbă adusă tocmai din China, muşeţel, şofran, scorţişoară şi flori de soc. Plantele sunt lăsate la macerat în butoaie din lemn de stejar timp de 12 luni pentru a extrage toate aromele şi pentru a forma un buchet aromatic sofisticat, complex şi bine echilibrat.
Țara de origine: Italia; Alcool: 39%; Culoare: Maro închis; Aromă: Un mix captivant, unde se evidenţiază note bogate de scorţişoară, şofran şi alte plante aromatice; Gust: Buchet amărui, bine echilibrat, dominat de arome de caramel, muşeţel, genţiană, smirnă şi turmeric alb.
Fernet Branca poate fi savurat sec, cu gheaţă, pe post de aperitiv sau digestiv, poate fi adăugat în cafea sau poate fi folosit ca ingredient într-un cocktail. Primul Fernet Branca din istorie a fost creat în 1845 de Bernandino Branca. Sortimentul din zilele noastre respectă reţeta originală, a cărei formulă o cunosc doar două persoane: preşedintele companiei şi responsabilul cu supravegherea profilului aromatic în timpul procesul de producţie. Gustul amar specific este dat de cele 27 de ierburi aromatice care intră în compoziţia sortimentului, printre care flori de iris, smirnă, aloe vera din Africa de Sud, rubarbă adusă tocmai din China, muşeţel, şofran, scorţişoară şi flori de soc. Plantele sunt lăsate la macerat în butoaie din lemn de stejar timp de 12 luni pentru a extrage toate aromele şi pentru a forma un buchet aromatic sofisticat, complex şi bine echilibrat.
Țara de origine: Italia; Alcool: 28%; Culoare: Maro închis; Aromă: Un mix captivant, unde se evidenţiază note bogate de scorţişoară, şofran şi alte plante aromatice; Gust: Buchet amărui, bine echilibrat, dominat de arome de caramel, muşeţel, genţiană, smirnă şi turmeric alb.
Fernet Branca poate fi savurat sec, cu gheaţă, pe post de aperitiv sau digestiv, poate fi adăugat în cafea sau poate fi folosit ca ingredient într-un cocktail. Primul Fernet Branca din istorie a fost creat în 1845 de Bernandino Branca. Sortimentul din zilele noastre respectă reţeta originală, a cărei formulă o cunosc doar două persoane: preşedintele companiei şi responsabilul cu supravegherea profilului aromatic în timpul procesul de producţie. Gustul amar specific este dat de cele 27 de ierburi aromatice care intră în compoziţia sortimentului, printre care flori de iris, smirnă, aloe vera din Africa de Sud, rubarbă adusă tocmai din China, muşeţel, şofran, scorţişoară şi flori de soc. Plantele sunt lăsate la macerat în butoaie din lemn de stejar timp de 12 luni pentru a extrage toate aromele şi pentru a forma un buchet aromatic sofisticat, complex şi bine echilibrat.
Țara de origine: Italia; Alcool: 39%; Culoare: Maro închis; Aromă: Un mix captivant, unde se evidenţiază note bogate de scorţişoară, şofran şi alte plante aromatice; Gust: Buchet amărui, bine echilibrat, dominat de arome de caramel, muşeţel, genţiană, smirnă şi turmeric alb.
Vanilia este un condiment format din fructele anumitor orhidee tropicale de origine mezoamericană. Plantele cultivate pentru producerea de vanilie sunt singurele orhidee cultivate pentru consumul uman. Pentru a obține un condiment bogat aromat, cultivarea și prelucrarea vaniliei necesită îngrijire îndelungată și atentă din partea fermierilor. Acest lucru îl face, ca greutate, unul dintre produsele alimentare agricole cu cea mai mare valoare din lume. Plantatorii din Réunion au fost cei care au introdus, în jurul anului 1880, cultivarea vaniliei în Madagascar. Astăzi, Madagascarul produce de la 60 până la 80% din vanilia din lume. Lichiorul de Vanilie din Madagascar produs de Giffard. Ce ține de lichior, acesta are o culoare aurie cu nuanțe de chihlimbar/cupru. Are o aromă fină și dulce, tipică vaniliei. Gustul este ușor picant.
Vă prezentăm noua creație a mărcii franceze Giffard: lichior premium Café du Honduras. Lichiorul este produs prin macerarea cafelei din Honduras: Arabica Single Grain folosing tehnologia Cold Brew. Acest lichior de culoare chihlimbar închis are aroma boabelor de cafea proaspăt prăjite. La fel se deslușesc note de vanilie, caramel și cacao. Lichiorul Café du Honduras este perfect pentru prepararea Espresso Martini și a diverselor cocktailurilor clasice.
Un lichior tradițional francez de cimbru de la Bigallet, fondat în 1872, realizat cu spirit de cimbru distilat și apoi infuzat cu cimbru. Are un gust accentuat de mult de cimbru .
Lichior preparat dintr-un amestec de coji de portocale dulci și amare, macerat în alcool neutru pe bază de sfeclă de zahăr și redistilat , împreună cu 4 semințe de plante și mirodenii. Similară cu lichior Chartreuse
Cocktailurile clasice au nevoie de lichioruri clasice și niciun lichior nu e mai clasic decât Pierre Ferrand Dry Orange Curaçao. Creat cu consultanța expertului in cocktailuri David Wondrich și bazat pe o rețetă din secolul al 19-lea, este triple sec-ul tradițional francez. Amestecate separat, condimentele, cojile de portocale Curacao, brandy-ul și Cognacul Ferrand oferă ca rezultat un lichior bogat, complex și echilibrat. E delicios în cocktailuri sau amestecat direct cu gheață.
Țara de origine: Franța Alcool: 40% Gust: Bogat în note de floare de portocală, coajă de portocală confiată și stejar copt.
Liqueur Pierre Ferrand Dry Curaçao Yuzu 0,7 L | 40% alc.
Producerea acestui lichior pe bază de yuzu se bazează pe o rețetă din secolul al XIX-lea Pentru a face Dry Curaçao YUZU Late Harvest, întregul fruct de yuzu este pus în cognac timp de o săptămână. Această infuzie este apoi distilată în alambicurile de cupru Ferrand. Apoi se face o infuzie de condimente precum vanilie și fructe (yuzu, lămâi), pe baza unor rețete vechi de secole. Aceste ingrediente sunt apoi lăsate în cognac timp de câteva luni. E delicios în cocktailuri sau amestecat direct cu gheață.
Țara de origine: Franța; Alcool: 40%; Gust: Bogat în note de floare de portocală, coajă de portocală confiată și stejar copt.
Caffo Vecchio Amaro del Capo este un produs vedetă. Rețeta lichiorului italian este secretă, dar știm că acesta este realizat dintr-un fabulos mix de 29 de plante, între care regăsim fructe, flori, ierburi și rădăcini, toate originare din zona Calabriei. Pentru a savura Caffo Vecchio Amaro del Capo așa cum trebuie, acesta se răceşte anterior până la temperatura de -20 de grade. Astfel, toate ingredientele din lichior ies la suprafață într-o explozie de savoare menită să electrizeze simțurile.
Țara de origine: Italia Alcool: 35% Aspect: Cupru deschis Miros: Un buchet fabulos, compus din note dintre cele mai contrastante, precum coaja de portocală și lavanda, iasomia și mierea, cardamomul, cuișoarele și floarea de portocală Gust: Aroma urmează aceeași linie senzorială, aducând împreună ienupărul și coaja de portocală, piperul negru, cuișoarele și tonurile de violetă
Aperitivul Mezzodì este versatil, bazat pe ierburi aromatice prețioase și citrice italiene suculente. Mezzodì este ideal pentru a crea o diverstitate de cocktail-uri, precum și vine a fi ingredientul perfect pentru a evoca o atmosferă italiană.
Țara de origine: Italia Alcool: 15% Aspect: Roșu stins Miros: O combinație de citrice dulce, ierburi și condimente Gust: Ușor fructat, puțin amar cu nuanțe de ierburi
Aperitiv de bază pentru orice producător de lichioruri din plante, Caffo Red Bitter este format din portocale dulci și portocale amare, amestecate cu o infuzie de mai multe ierburi și condimente. Ideal pentru un cocktail Negroni sau un Spritz, Caffo Red Bitter poate fi folosit în orice rețetă care necesită un bitter de înaltă calitate.
Țara de origine: Italia Alcool: 15% Aspect: Roșu stins Miros: Portocală împreună cu ienupăr citric și rozmarin Gust: Amărui, ierburi și condimente, în special ienupăr, rubarbă
Carpano Bitter este un produs ce rezultă din selecția riguroasă a 10 ierburi aromatice, care sunt infuzate apoi prin metodă tradițională, pentru a ajunge la un gust echilibrat al tuturor ingredientelor botanice.
Caffo Vecchio Amaro del Capo este un produs vedetă. Rețeta lichiorului italian este secretă, dar știm că acesta este realizat dintr-un fabulos mix de 29 de plante, între care regăsim fructe, flori, ierburi și rădăcini, toate originare din zona Calabriei. Pentru a savura Caffo Vecchio Amaro del Capo așa cum trebuie, acesta se răceşte anterior până la temperatura de -20 de grade. Astfel, toate ingredientele din lichior ies la suprafață într-o explozie de savoare menită să electrizeze simțurile.
Țara de origine: Italia Alcool: 35% Aspect: Cupru deschis Miros: Un buchet fabulos, compus din note dintre cele mai contrastante, precum coaja de portocală și lavanda, iasomia și mierea, cardamomul, cuișoarele și floarea de portocală Gust: Aroma urmează aceeași linie senzorială, aducând împreună ienupărul și coaja de portocală, piperul negru, cuișoarele și tonurile de violetă
Negroni Aperitivo Sixteen este preparat dintr-o infuzie de ierburi aromatice, coajă de portocale, rubarbă și lemn dulce. Se remarcă printr-o aromă intensă de coajă de portocale și caise, postgust ușor și amar. Puteți pregăti cu el un Spritz, adăugând 30% de Prosecco și apă minerală. La fel puteți să-l serviți cu suc de portocale sau ananas.
Țara de origine: Italia Alcool: 16 % Culoare: Roșie Aromă: Coajă de portocale, caise Gust: Fin, amărui
Lichiorul este produs în conformitate cu rețeta tradițională italiană de preparare a lichiorurilor din plante. Sambuca este preparată prin distilarea anasonului stelat, extracte de flori din elder (soc negru) și alte infuzii naturale. Este un lichior dulce, fin cu o consistență dulce, uleioasă și cu arome intense. Se folosește în calitate de bază pentru cocktailuri
Lichiorul este produs în conformitate cu rețeta tradițională italiană de preparare a lichiorurilor din plante. Sambuca este preparată prin distilarea anasonului stelat, extracte de flori din elder (soc negru) și alte infuzii naturale. Este un lichior dulce, fin cu o consistență dulce, uleioasă și cu arome intense. Se folosește în calitate de bază pentru cocktailuri
Negroni Bitter este produs din zece ierburi aromatice care sunt infuzate prin metoda tradițională pentru a ajunge la un gust echilibrat al tuturor componentelor botanice.
Negroni este un clasic atemporal. Cocktailul dulce-amar nu are nevoie de prezentare si reuseste sa convinga in orice caz. Pur și simplu turnați un cocktail de aperitiv Negroni, gheață și o felie de portocală într-un pahar pentru cocktail-ul perfect oricând și oriunde.
Negroni Bitter este produs din zece ierburi aromatice care sunt infuzate prin metoda tradițională pentru a ajunge la un gust echilibrat al tuturor componentelor botanice.
Culoare: Culoare galben chihlimbar Aromă: Un miros de fructe exotice, de fructe confiate caramelizate. Gust: Amestec de note de fructe confiate, unse cu unt și caramelizate.
Culoare: Galben auriu Aromă: Mirosuri florale și exotice puternice de litchi și șofran. Gust: Notele exotice de litchi, trandafir floral și pelin se amestecă cu o notă de aciditate.
Culoare: galben pal, transparent Aromă: Piperat, trandafir, erbaceu cu prospețime pe nasul aproape de lămâie. Gust: Note calde, lamaie, înțepătoare, amare și pământești, cu o notă de iarbă de lămâie.
Culoare: roz somon Aromă: Puternic floral, vegetal (trandafir), grapefruit roz (coaja) Gust: Un echilibru frumos între amărăciune, aciditate și zahăr. Un amestec de citrice și citrice fructate și lemnoase. Notele vinoase pot apărea la sfârșitul gurii și lasă o ușoară astringență.