Pentru a utiliza acest site web trebuie să confirmați că aveți peste 18 ani. Ai mai mult de 18 ani?
Am peste 18 ani
Sparkling Wines
Prosecco este un vin italian produs din struguri Glera, însă uneori se mai practică și cupajarea cu alte soiuri locale, cum ar fi Blanco sau Grigio. Prosecco se produce deja de 300 de ani în regiunea italiană Veneto. Spre deosebire de șampanie, Prosecco se produce prin metoda Charmat, ce presupune realizarea fermentării în cisterne speciale, presurizate din inox. Descoperiț gama de spumante și Prosecco de la doi producători notorii din Italia: San Martino și Ruggeri.
San Martino Vino Frizzante Bianco încântă degustarea cu un caracter proaspăt, fructat şi cu un perlaj extrem de fin şi de plăcut, fiind o alegere excelentă ca vin-aperitiv, dar şi ca pairing pentru peşte, brânzeturi uşoare, legume sau preparate din carne albă. Pentru acest vin, producătorii selectează soiuri albe care se bucură de soare generos în podgoriile domeniului, concentrând astfel arome varietale specifice în boabele de strugure şi mai apoi, în vin. Savurat rece, Vino Frizzante Bianco reflectă din plin specificul relaxat al regiunii Veneto, aducând un moment de respiro pur italian cu fiecare degustare.
Țară de origine: Italia Alcool: 11% Vol Aspect: Culoare pală Aromă: Proaspătă, fructată Gust: Structurat, proaspăt, fructat
Vin spumant SanMartino Cuvee Extra Dry 0,75 L
110
MDL
Adaugă în coș
Creat dintr-o selecţie savuroasă de struguri albi, San Martino Cuvee Bianco Extra Dry este spumantul-aperitiv perfect pentru momente speciale. Caracterul său elegant, descris de arome proaspete şi de un perlaj extrafin, persistent, va fi evidenţiat exemplar dacă vinul este savurat în pahare tip flute, care prin forma lor facilitează oxigenarea spumantului şi dezvăluirea aromelor splendide ale acestuia. San Martino Cuvee Bianco Extra Dry se serveşte la o temperatură optimă de 7-9 grade Celsius, singur sau în asociere cu aperitive sau peşte.
Țara de origine: Italia; Alcool: 11%; Culoare: Galben pai strălucitor, cu tonuri verzui; Arome: Note proaspete, care indică citrice şi parfum îmbietor de mere galbene; Gust: Arome generoase, fresh, care descriu fructe cu miez galben.
Vin Spumant San Martino Glera Spumante Brut 0,75 L
110
MDL
Adaugă în coș
Traversat de râul Piave, domeniul San Martino este localizat între munţii Dolomiţi şi Veneţia, acolo unde clima şi terenul favorizează dezvoltarea soiului Glera şi crearea unor vinuri spumante extraordinare, care evidenţiază din plin calităţile soiului. Este şi cazul acestui spumant brut descris de arome fructate şi de o prospeţime deosebită, caracteristici ce invită la relaxare în stil italian "dolce far niente". San Martino Glera Brut poate fi astfel aperitivul preferat al weekend-urilor petrecute pe plajă, dar şi spumantul ales să evidenţieze gustul preparatelor din peşte crud sau al crustaceelor. Savuraţi-l rece, din pahar tip flute, pentru a vă bucura pe deplin de aromele sale deosebite.
Țară de origine: Italia; Alcool: 11,0 % Vol; Aspect: Pur și transparent; Aromă: Proaspătă și plăcută; Gust: Fructat.
San Martino Moscato Spumante Dulce 0,75 L.
140
MDL
Adaugă în coș
San Martino Moscato Spumante Dolce este vinul care îndulceşte întotdeauna momentele de relaxare cu efervescenţa sa splendid aromată. Strugurii Moscato sunt culeși manual din podgorii învecinate râului Piave şi culeşi la maturitate deplină pentru a conferi maximum de arome spumantului, astfel că acesta devine partenerul perfect al deserturilor de orice fel. San Martino Moscato Spumante Dolce poate fi însă chiar el desertul preferat al zilei, savurat între mese.
Țară de origine: Italia; Alcool: 8% Vol; Culoare: Galben - pai; Aromă: Parfum floral fructat, nuanțe de fructe galbene; Gust: Fructe galbene și exotice scăldate în miere.
Cava Jaume Serra Brut Rosé 0,75 L
140
MDL
Adaugă în coș
Pentru producerea vinului spumant roz se folosesc cele mai bune vinuri din soiurile Pinot Noir și Trepat cultivate în regiunea Cava Penedès. După adăugarea unui amestec de zahăr și drojdie, băutura trece printr-o fermentație secundară în sticlă, tradițională pentru vinurile spumante - metoda champenoise. Vinul este învechit cel puțin 12 luni în pivnițe întunecate și fără zgomot la o temperatură de aproximativ 16°C. Acest proces de producere a vinului permite să se obțină un gust elegant și delicat, iar bulele mici dau un gust plăcut.
Țara de origine: Spania; Alcool: 11,5% Culoare: Roz intens; Arome: Arome de fructe de padure roșii și rodie cu note de lămâie; Gust: Fin și elegant, subliniază aroma fructelor de pădure cu un postgust lung și plăcut.
Cava Jaume Serra Bouquet Semi Seco 0,75 L
140
MDL
Adaugă în coș
Un vin spumant clasic demisec, cu un perlaj bogat de bule mici care se ridică rapid în sus, formând o coroană. Gustul delicat și o combinația moale de impunătate și profunzime a vinului s-a primit datorită unei combinații bine alese de soiuri de struguri albi Macabeo, Parellada și Charello. După adăugarea de zahăr și drojdie, cava trece printr-o a doua fermentație, tradițională pentru vinul spumant.
Țara de origine: Spania; Alcool: 11,5%; Culoare: Galben-pai cu o nuanță verzuie; Arome: Note proaspete de pepene galben și măr copt, precum și note subtile de arahide Gust: Foarte ușor de băut, dulce răcoritor
Cava Jaume Serra Blanco Ice 0,75 L
170
MDL
Adaugă în coș
La baza producerii Jaume Serra Cava Brut stă metoda tradițională de producere a vinurilor spumante seci. Cele mai bune soiuri de struguri Macabeo, Parellada și Xarel-lo oferă băuturii un gust delicat și elegant, umbrind motivele de fructe proaspete. Iar bulele dau scânteia pe care o așteptați de la un vin spumant. Datorită metodelor tradiționale, refermentarea are loc în sticle ce se amplasează într-o pivniță întunecată la o temperatură care nu depășește 16ºC.
Țara de origine: Spania; Alcool: 11,5%; Culoare: Pai pal, cu o nuanță verzuie; Aromă: Intensă de citrice, flori albe și fructe cu note de nuci; Gust: Elegant, echilibrat, cu un postgust moale și plăcut.
Prosecco San Martino DOC Spumante Extra Dry Undici 0,75 L
175
MDL
Adaugă în coș
San Martino Undici Prosecco Extra Dry a fost produs în însorita Italie din struguri Glera atent selecţionaţi, folosind metoda Charmat cu adăugare de drojdii şi savurat peste tot în lume, ori de câte ori se ivesc momente ce fac loc micilor răsfăţuri. Vinul este descris de arome proaspete, fructate, care complimentează excelent preparate din peşte, dar care conturează de asemenea şi caracterul unui spumant-aperitiv ideal ce răcoreşte zilele caniculare de vară cât ai spune "prosecco". Bucură-te de prospeţimea sa la o temperatură recomandată de 6- 8 grade Celsius, răcit chiar înainte de servire.
Țară de origine: Italia; Alcool: 11%; Culoare: Galben-pai; Aromă: Buchetul dezvăluie note proaspete, predominant fructate, unde se ghicesc nuanţe de mere, pere şi piersici; Gust: O armonie aromatică deosebită, care aduce în scenă fructe cu miez alb şi o aciditate plăcută.
Prosecco San Martino DOC Treviso Millesimato Brut 0,75 L.
195
MDL
Adaugă în coș
Aromatele vinuri San Martino spun povestea unei familii pasionate de viticultură încă din anii '60. Millesimato Brut este obţinut dintr-o selecţie de struguri de cea mai bună calitate supuşi iniţial unei macerări criogenice, după care vinul de bază începe procesul de vinificare prin metoda Charmat. După adăugarea fermenţilor, băutura este păstrată la o temperatură controlată pentru a-şi definitiva caracterul vibrant. Sortimentul este unul proaspăt şi răcoritor, cu o mineralitate uşoară şi persistentă, potrivit pentru zilele călduroase de vară. Se potriveşte cu preparate pe bază de peşte.
Țară de origine: Italia Alcool: 11,0 % Vol Culoare: Pur și transparent Aromă: Florală Gust: Proaspăt, echilibrat
Prosecco San Martino DOC Treviso 0,75 L
195
MDL
Adaugă în coș
Millesimato Extra Dry este obţinut din struguri de cea mai bună calitate, atent selecţionaţi din podgoriile domeniului San Martino. După macerarea criogenică a strugurilor, vinul de bază obţinut începe procesul de vinificare prin metoda Charmat. Pasul următor constă în adăugarea fermenţilor şi păstrarea vinului la o temperatură controlată. În acest timp, sortimentul dezvoltă un perlaj fin, persistent, care conferă vinului un caracter proaspăt şi revigorant. Versiunea Extra Dry se potriveşte ca aperitiv sau cu preparate pe bază de peşte.
Țară de origine: Italia Alcool: 11,0 % Vol Culoare: Pur și transparent Aromă: Flori albe, tonuri fructate Gust: Proaspăt, echilibrat
San Martino Prosecco DOC Treviso Millesimato Rosé Brut 0,75 L.
210
MDL
Adaugă în coș
O selecție rafinată de struguri Glera și Pinot Nero din aceeași epocă, vinificați prin metoda Charmat, creează o armonie elegantă de arome de fructe proaspete, mere și căpșuni. Crocant și delicat, Prosecco Rosé Millesimato Brut se potrivește ca aperitiv, cu mezeluri și mâncăruri fără grăsimi.
Prosecco DOC Biologico Brut este un vin ce exprimă grija viticultorilor față de natură și mediul înconjurător. Are o culoare strălucitoare galben pai cu reflexe verzui. Perlaj subtil și consistent, în care se regăsesc note de piersică, măr și flori sălbatice.
Țară de origine: Italia; Alcool: 11%; Culoare: Galben pai cu nuanțe verzui; Arome: piersică, măr, flori sălbatice; Gust: proaspăt, catifelat, cu nuanțe fructate.
Prosecco San Martino DOCG Conegliano - Valdobbiadene 0,75 L
240
MDL
Adaugă în coș
Domeniul San Martino se întinde de-a lungul malului râului Piave, pe dealurile dintre Vittorio Veneto, Conegliano și Valdobbiadene, într-o locaţie extrem de favorabilă producţiei de Prosecco. Strugurii aleşi să anime acest spumant sunt culeşi atât din vii proprii, cât şi din cele ale micilor producători locali din apropierea domeniului, astfel că pe lângă soiul semiaromat Glera, vinul primeşte şi mici procente de struguri Bianchetta, Perera și Verdiso. Producătorii folosesc metoda Martinotti-Charmat pentru a contura caracterul floral-fructat etalat de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry, unde aromele sunt excelent subliniate de perlajul fin, persistent. Perfect de savurat ca aperitiv, mai ales în serile de vară, San Martino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry poate fi la fel de bine asociat în degustare şi cu preparate din peşte, gustări sau brânzeturi.
Caracteristici: Țară de origine: Italia, regiunea Venetto; Alcool: 11,0 % Vol; Culoare: Galben-pai; Aromă: Trandafir, piersic, flori; Gust: Fructat, floral
Prosecco Ruggeri Valdobbiadene Giall'Oro Superiore Extra Dry 0.75L
275
MDL
Adaugă în coș
Ruggeri Valdobbiadene Giall'Oro Prosecco Superiore Extra Dry se naște pe dealurile regiunii Valdobbiadene DOCG, la poalele munților Dolomiți, acolo unde soiul de struguri Glera se bucură de condiții potrivite pentru a oferi arome speciale licorii. Ruggeri Valdobbiadene Giall'Oro Prosecco Superiore Extra Dry este realizat aproape în totalitate din soiul de struguri Glera, căruia i se adaugă mici cantități de Verdiso și Perera pentru a-i oferi un plus de prospețime și parfum. Spumantul dezvăluie un splendid caracter fructat-floral, complimentat cu un perlaj cremos, care persistă, iar pentru a-i descoperi pe deplin toate aceste calităţi, este recomandat să savuraţi Ruggeri Valdobbiadene Giall'Oro Prosecco Superiore Extra Dry rece, la o temperatură ideală cuprinsă între 5 și 7 grade Celsius. Versatil și proaspăt, Ruggeri Valdobbiadene Giall'Oro Prosecco Superiore Extra Dry poate fi savurat ca aperitiv, dar și alături de antreuri, pește sau preparate ușoare, pe tot parcursul mesei.
Țara de origine: Italia; Alcool: 11%; Culoare: Galben-pai cu reflexii verzui; Arome: Buchetul olfactiv aduce în scenă note fructate de mere galbene și tonuri delicate de flori de salcâm; Gust: Aroma este ușoară, proaspătă și catifelată, cu tușe fructate care se păstrează și în postgust.
Prosecco Ruggeri Valdobbiadene Quartese Superiore Brut 0.75 L.
275
MDL
Adaugă în coș
Ruggeri Valdobbiadene Quartese Prosecco Superiore Brut este un prosecco etalon pentru regiunea Valdobbiadene, iar acest lucru se datorează în mare măsură faptului că strugurii din podgoriile situate la poalele munților Dolomiți se bucură de soare și de temperaturi relativ răcoroase, ceea ce le oferă arome proaspete și vii. În producția Ruggeri Valdobbiadene Quartese Prosecco Superiore Brut se folosesc majoritar struguri din soiul Glera, dar regăsim în această licoare și mici cantități de Verdiso și Perera. Strugurii sunt recoltați la jumătatea lunii septembrie și apoi vinificați la temperatură controlată, licoarea obținută trecând apoi printr-un proces de refermentare în cuve de dimensiuni mari pentru ca perlajul consistent al acestui prosecco să se definitiveze pe deplin. Rezultă astfel un vin uşor şi proaspăt, cu caracter fructat irezistibil, ideal de savurat la o temperatură cuprinsă între 6 și 8 grade Celsius. Versatil din punct de vedere al asocierilor culinare, Ruggeri Valdobbiadene Quartese Prosecco Superiore Brut se înţelege bine cu aperitive din cărnuri sau salamuri, pește la abur, tartar de pește sau carpaccio.
Țara de origine: Italia; Alcool: 11%; Culoare: Galben pai; Aromă: note ample de mere galbene și tonuri florale; Gust: aduce în prim plan arome ale fructelor galbene şi o aciditate bine echilibrată.
Prosecco Ruggeri Valdobbiadene Giustino B Superiore Extra Dry 0.75L
460
MDL
Adaugă în coș
Dedicat fondatorului cramei, Giustino Bisol, Ruggeri Valdobbiadene Giustino B Prosecco Superiore Extra Dry este rezultatul unei perioade lungi de testare, perioadă în care s-a experimentat cu diverse metode de vinificație pentru a se obține o licoare care să exprime cel mai bine experiența Ruggeri. Rezultatul este unul deosebit, prin faptul că acest prosecco reuşeşte să exprime întocmai chintesența terroir-ului Valdobbiadene. Expresie exclusivă a strugurilor Glera cultivați în zona Treviso, pe cele mai fructuoase podgorii de la poalele munților Dolomiți, recoltați la începutul lunii octombrie și vinificați la temperatură controlată, acest vin îşi conturează caracterul final prin învechirea pe drojdii timp de 3 luni. Astfel devine proaspăt, sprinten și crocant, perfect de savurat la o temperatură de 6-8 grade Celsius alături de aperitive din pește, preparate din carne albă, carpaccio, pește prăjit, legume la grătar sau paste cu fructe de mare.
Țara de origine: Italia; Alcool: 11,5%; Culoare: Galben pai, strălucitor; Arome: Buchet fructat, care etalează nuanţe proaspete de mere galbene, pere, grapefruit roz și piersică, împletite cu tonuri de flori albe și levănțică; Gust: Sprinten și armonios, definit de arome delicioase de mere galbene, piersici, grapefruit roz și flori de salcâm.
Prosecco Ruggeri Valdobbiadene Vecchie Viti Superiore Brut 0.75L
510
MDL
Adaugă în coș
Definit de o aromatică fructat-florală splendidă şi animat de un perlaj vibrant, Ruggeri Valdobbiadene Vecchie Viti Prosecco Superiore Brut spune povestea strugurilor: Glera (94%) acompaniaţi de struguri Verdiso, Bianchetta şi Perera, cu toţii culeşi în luna septembrie din vii vechi de 80-100 de ani, localizate pe dealurile Valdobbiadene – Conegliano. Vinificarea strugurilor se face fără pieliţe, la temperatură controlată, cu fermentare secundară în tancuri mari, sigilate, urmată de o păstrare pe drojdii timp de 3 luni. Strugurii viilor seculari dau naştere în general unor vinuri extraordinar de elegante, definite de o mineralitate specifică, astfel că duc mai departe tradiţia şi aromele specifice zonei. Ruggeri Valdobbiadene Vecchie Viti Prosecco Superiore Brut este un astfel de vin, care îşi exprimă din plin calităţile aromatice atunci când este servit la o temperatură de 5-7 grade Celsius, fiind ideal de savurat ca aperitiv sau ca însoţitor al preparatelor cu peşte, carne albă, ciuperci sau main course vegetarian.
Țara de origine: Italia; Alcool: 12%; Culoare: Galben pai; Arome: Parfum floral-fructat, care aduce în prim plan nuanţe delicate de magnolie albă, tonuri de pară, măr şi agrişe; Gust: Piersică şi fructe cu miez alb şi o aciditate din ce în ce mai pronunţată către final.
Prosecco Ruggeri Valdobbiadene Superiore Di Cartizze Brut 0.75L
550
MDL
Adaugă în coș
Ruggeri Valdobbiadene Prosecco Superiore di Cartizze Brut se remarcă printr-o supleţe desăvârşită, un perlaj revigorant şi o aromatică deosebită, calităţi ce conturează un deliciu gustativ plin de savoare, care ne invită să visăm cu ochii deschişi la vacanţe sub soare. Spumantul redă splendid expresivitatea imaculată a strugurilor Glera copţi în podgoriile din Cartizze, culeşi în luna septembrie şi vinificaţi fără pieliţe, cu fermentare secundară lentă, astfel că devine proaspăt şi efervescent şi totodată alintul ideal al serilor de vară. O temperatură ideală de 5-7 grade Celsius va pune în valoare toate calităţile vinului, care poate fi savurat ca aperitiv sau alături de preparate din peşte, risotto cu fructe de mare sau legume tempura.
Țara de origine: Italia; Alcool: 11,5%; Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui; Arome: Buchet proaspăt, fin parfumat cu accente de pere, ierburi sălbatice şi flori albe; Gust: Nuanţe minerale sublime, care îmbracă arome fin fructate şi conduc spre un postgust uşor citric.