Vinuri
Portugalia și Italia sunt faimoase în toată lumea datorită producției de vinuri de calitate superioară. La moment există peste 500 de soiuri autohtone de struguri. Vă îndemnăm să le descoperiți pe toate!
Vinuri Portugheze
Portugalia fiind a șaptea cea mai mare țară exportatoare de vinuri din lume. În gama noastră am selectat cele mai renumite și nobile vinuri portugheze, cum ar fi: Sandeman Port Wine, Pedro Jimez Jerez, Azevedo Vinho Verde, Mateus Original și altele.
Toate produsele
Vin Italian
Italia este a doua cea mai mare țară exportatoare de vinuri din lume. Regiunile viticole italiene, precum Toscana și Piemont, sunt faimoase pentru producerea unor vinuri de top apreciate la nivel global.
5+1 gratuit
SanMartino Pinot Grigio Blush DOC Delle Venezie 0,75 L
144
MDL
5+1 gratuit
SanMartino Pinot Grigio DOC Delle Venezie 0,75 L
144
MDL
5+1 gratuit
SanMartino Pinot Nero DOC Venezia 0,75 L
144
MDL
5+1 gratuit
SanMartino Cabernet Sauvignon DOC Venezia 0,75 L
144
MDL
Vin Spaniol
Spania este a treia cea mai mare țară exportatoare de vinuri din lume. Vinurile spaniole sunt renumite pentru calitatea lor excepțională și diversitatea soiurilor.
Toate produsele
Vin din Chille
Chile este a cincea cea mai mare țară exportatoare de vinuri din lume. Climatul favorabil și solurile diverse contribuie la producerea unor vinuri chiliene distincte și de înaltă calitate.
Toate produsele
Vin din Noua Zeelandă
Noua Zeelandă este a unsprezecea cea mai mare țară exportatoare de vinuri din lume. Vinurile din Noua Zeelandă, în special Sauvignon Blanc, au câștigat recunoaștere internațională pentru aromele lor proaspete și vibrante.
Toate produsele
Vin Fortificat
Vinurile fortificate sunt apreciate pentru complexitatea și bogăția lor de arome. Aceste vinuri, sunt îmbogățite cu alcool adăugat în timpul fermentației, rezultând în băuturi cu un conținut mai mare de alcool și o longevitate excepțională. Aromele variate și texturile catifelate le fac ideale pentru a fi savurate după mese sau în ocazii speciale.
Toate produsele